Follow:

Review : Honeycat On the Prowl Peach Brandy Shower Gel


Deze heerlijk douchegel zit in hip plastic flesje met flip flop dopje. Het lijkt op champagne flesje maar dan met hip label. Deze shower gel gebruik ik dagelijk en ik vind het echt heerlijk douchegel.


Eerlijk gezegd hou ik niet van Peach geur maar deze douchegel ruikt heerlijk. Ik ruik naar bruine suiker gemengd met brandy en peach…lekker zoet maar niet te….echt goed combinatie vind ik (me think). Echt heerlijk geur gewoon maar helaas blijft die geur niet lang zitten en het schuim niet zo veel maar het zuinig in gebruik. Myn huid droogt niet na gedoucht, het voelt verzorgd. Deze douchegel werk erg fijn dus.

Pluspunten:
– Lekkere geur
– Verpakking ziet er leuk, hip uit.
– Mijn huid voelt verzorgd en zacht aan.
– Droogt de huid niet uit.
– Natuur ingredienten : Mango butter, Shea butter, vitamin E

Minpunt:
– Online te koop

Deze heerlijk gel kost $16.00 in 355ML. bij Honeycatcosmetics of bij Boozyshop €15.95 in 355ML. nu is er korting 20%

Deze product heb ik gekregen van Honeycatcosmetics

Share
Previous Post Next Post

You may also like