Follow:

Review “Kruidvat Scrub Creme Abrikozen”

Ik was opzoek naar fijne scrub klik!. Toen ik naar de film over fav. beauty producten van Live Life Gorgeous keek, zag dat ze Kruidvat Scrub creme als een van haar fav. beauty producten. Gelukkig is er Kruidvat winkel dichtbij mij in de buurt en dus kochte ik die scrub maar dan voor alle huidtypen “Kruidvat Scrub Creme Abrikozen voor alle huidtypen”

Wat Kruidvat zei “Een reinigende creme die de dode huidcellen verwijdert, waardoor de huid weer glad en stralend fris wordt”


De scrub zit in bruin glaze potje met zwarte dopje erop in 100ml (lijkt mij medicijnen potje, vind niet zo erg). Het ruikt naar bloemetje en iets coco butter (gewoon butter), Ik ruik niet naar abrikozen en dan vind ik niet erg…echt aangename geur dus.
Ik scrub mijn gezicht in de morgen tijdens douchen, met water vochtig gemaakt, licht insmasseren dan afspoelen. Tijdens insmasseren voel ik me mijn gezicht zacht en glad. Na afgspoeld blijf myn gezicht echt zacht en glad voelen. Echt blij dat ik deze scrub gekocht heb. De scrub werkt zoals belooft. Echt aanraden dus.

Bij Kruidvat kan je deze scrub kopen. het kost meer dan 2 euro (vergeten!) ofzo in 100ml.

Share
Previous Post Next Post

You may also like