Follow:

Review “Kruidvat ZoutScrub”

Al lang wil Ik wat riview posten en dus vandaag ga Ik best voor my eerste riview :blush: (nou myn mening.. zeg maar! )

Meestal gebruik Ik scrub van TBS maar het was duur. Als er sale is dan koop Ik wel 😀 en dus moet Ik andere scrub zoeken en heb van Natures Scrub van Kruidvat. Deze scrub “Kruidvat ZoutScrub” potjes heb Ik voor de derde keer gebruik. Vandaag heb Ik in Grapefruit…Er zijn maar 2 geuren in Grapefuit en Lavendel (heb Ik al opgemaakt)


De ingredients


Deze scrub in Grapefruit geur en het ruikt natuurlijk naar de frisse grapefruit…Het ziet er grove Scrub en dus als wondje heb, dan moet wel opletten (zoutScrub) en voor gevoelige huid gebruikt deze scrub denk Ik niet. Op de potje staat niet voor welke huid :rolleyes:

Op de potje staat
Verzorgt uw lichaam met puur zeezout, verwijdert de dode huidcellen en laat de huid weer stralen en verzorgd aanvoelen

Gebruikaanwijzingen : Neem een flinke schep zoutscrub op natte handen, maseer over de vochtige huid daarna goed afspoelen. Niet op gezicht gebruiken

Ik doe meestal onder de shower gebruiken daarna kan gelijk afspoelen. In het begin voel myn lichaam wel beetje prikken maar niet erg. De hele badkamer ruikt naar grapefuit maar de geur niet blijft lang na gedouch en dat vind Ik niet erg maar het resultaat myn huid wordt gehydrateert, echt zacht en kan heel makkelijk de body lotion insmeren.

Eerlijk gezegd..! Ik vind best echt fijne scrub met prijs € 2,59 voor een pot van 350g. Te koop bij Kruidvat.

Wat vind jullie van my eerste riview? Laat me weten als nog wat moet toegeveogen worden?
Hebben jullie ervaring met deze scrub?

Hele fijne avond allemaal…Veel liefs!

Share
Previous Post Next Post

You may also like