Follow:

Review : Lush Buche de Noel


Reiniggezicht gebruik ik meestal vloeibare/gel en voor mij het maakt mij niet uit vloeibare/gel of iets anders als maar goed mijn huid reinig. Vandaag ga ik Lush “Buche de Noel” reinig reviewen. Voor meer ..lees maar verder…

De ingredienten :


Wat ik opvalt de geur, echt bekende geur toen ik nog in mijn land woonde (Yogya). Wat een heerlijke geur! Ik ruik het naar traditional Indonesië beauty rituaal (meestal de bruiloft smeer in voordat grote dag zodat op de grote dag ziet er stralen uit) en ook drank (jamu noemen wij dat), maar goed genoeg vertellen over de geurtje. Nu terug naar Lush product “Buche de Noel”. In de cleanser zitten er kleine scrubdeeltjes die heel zacht scrubben. De zachtheid van de scrubdeeltjes is het zeker voor elke dag geschikt. Het maakt mijn huid heerlijk zacht. Alleen is het jammer dat deze cleanser geen make-up verwijdert. Meestal gebruik ik onder de douche een cleanser die mijn gezicht reinigt en tegelijkertijd mijn make-up verwijdert. Maar deze cleanser wordt mijn favoriet want het maakt mijn huid schoon, heerlijk zacht en het ruikt heerlijk. Minpunt is dat de houdbaar maar kort, slecht 3 maanden en de prijs €9.25 – 100g.

Zoals foto hierboven meng ik stukje cleanser met een paar druppeltjes water tot een pasta en daarna masseer ik dit voorzichtig op mijn vochtige huid. Daarna spoel ik af met lauwwarm water en zachtjes droogdeppen. Hier krijg je heerlijk schoon en zacht huid. Als deze op is, ga ik zeker hem weer kopen.

Buche de Noel kost €9.25 – 100g die kan je in de lush winkels of lush.nl

Share
Previous Post Next Post

You may also like