Follow:

Review Mad Minerals Foundation Primer

Heb deze MAD Minerals Foundation primer al een tijdje maar gebruikte niet zo vaak want ik had last van meeeters/grote porien (niet zo veel maar toch niet fijn 🙁 ) Toen ik deze primer gebruikte, werd de porien groot en de meeeters zagen ook groot. Het was niet fijn dus ik stopte maar. Deze foundation in gel met vitamin A & E en grapeseed Extract.

Een paar dagen verder ging ik weer proberen en het werkt nu prima :yes: Ik breng deze foundation primer na je dagcrème en/of moisturizer aan maar het kan ook mengen met dagcreme/moisturizer. 1 minuut wachten dan brengt verder de foundation aan. Myn huid ziet er nu glad uit en myn gezicht-make-up blijft lang zitten. Aanraden dus!

Als deze op is, wil ik hem weer kopen maar heb nog andere primers in voorraad en die wil ik eerst opmaken.

MAD minerals foundation primer kan je bij MAD Minerals bestellen, het kost $24.99 Sale! $12.99

Gebruiken jullie ook primers gel of powder? Zo ja Welke primers?

Share
Previous Post Next Post

You may also like