Follow:

Review : Olive Huid- en Gezichtsverzorging


`Olive` huidverzorgingslijn zich vanwege honderden jaren van kennis op het gebied van natuurlijke huidverzorging. Rijk aan vitamines en anti-oxidanten en extra virgin olijfolie. Olijfolie helpt de vochthuishouding van de huid op peil te houden. dat je huid vocht vasthoudt
Vandaag korte review van deze producten.

Wat zei Olijfzeepje:
pH neutraal, geschikt voor elk huidtype, vrij van minerale olieën en propyleenglycol, vrij van aardolie bijproducten, vrij van parabenen conserveermiddelen, vrij van sodium laureth sulfaat, gemaakt in kleine hoeveelheden voor een betere kwaliteitscontrole, eeuwenoud familierecept, milieuvriendelijk, gemaakt in Nieuw Zeeland.- Niet op dieren getest –


Ze ruiken allemaal dezelfde naar olijf en ik vind het lekker geurtje. Shampoo schuimt best veel en de conditioneer werkt goed. Het maakt myn haar zacht , geeft niet veel volume, ik vind het niet erg (daar hou ik van).
Showergel schuimt veel vooral als je een douchepuff gebruikt. Het droog mijn huid niet. Fijne showergel.
Dagcreme en nachtcreme Wat trekt echt snel in, geen seconden. Ik voel me mijn huid zacht en gehydrateerd. Ik vind ze allemaal fijne producten.

Bij olijfoliezeep kan je bestellen. Met iDeal en Paypal kan je betalen. Nu in de sale ..Ik zou zeggen..snel bestellen.

Share
Previous Post Next Post

You may also like