Follow:

Review : R.O.C. Keops Deodorant Roll On

Vroeger gebruikte ik deodorant van Rexona (geen idee welke?!) maar sinds ik in NL woon, kan ik niet die vinden. En dus zocht ik andere deodorant en liefst roll on en zonder geur. Ik hou niet van deodorant met parfume. Ik heb geprobeerd van Lancome, maar helaas niet werk bij mij, DO2 ook niet, Odorex werkt helemaal niet (gelukkig op myn hand getest in de winkel en werd rood en warm myn hand) dus koop ik niet.

En toen ik heb van R.O.C. gekocht bij Etos want daar staan op de label Effective 24h, zonder alcohol – Parfume. Ik heb ook met spray geprobeerd maar helaas zijn er witte strips en die spuit erg hard, als je zwarte/donkere kleren dragen dan laat de witte stripjes achterlaten in je kleren (oksel) en dus kocht ik niet meer die met spray.

Maar met R.O.C. deodorant Roll On werkt prima bij mij. Je kan hem gebruken na je oksel gescheren zonder enige probleem. En geen witte stripje in je kleren. En die wordt myn enige en fav. deodorant roll on. Ik durf (nog) niet meer naar andere te proberen.
Hieronder is in nieuw verpakking


Hieronder met oude label. Ik vind de oude mooier dan de nieuwe label, maar belangrijk werk hij prima zoals oude label.

R.O.C. deodorant Roll On kost € 9.95 in 30ml. en heb bij Etos gekocht.

Gebruik je ook deodorant?

Share
Previous Post Next Post

You may also like