Follow:

Review : Sigma Make-up Brushes


Sigma Make-up zijn al bekend op beautywereldblogs. 2 Sigma Make-up kwasten heb ik nu in my bezit. En ga hieroder myn mening.

Sigma Duo Fibre – F50 met eigen plastik transparante hoesje.

De kwast heeft van een mengsel van synthetische (wit) en natuurlijke haren (zwart) gemaakt. De brush is stevig (niet slap) en best zachte kwast. Ik gebruik deze kwast om vloeibare foundation aan te brengen en werkt goed. En ik gebruik ook om bronzer en blush aan te brengen en Hij werkt prima. Blend goed. Ik gebruik hem nu dagelijk en elke week wisselen. Deze week voor vloeibare foundation en volgende week na gewassen, gebruik ik hem voor bronzer en blush.
Je kan deze brush los kopen, het kost $16.00 per stuk.

Sigma Blending – E25 travel size

Deze blending kwastje is lekker handig om overal mee te nemen want de handle is niet lang, ik vind mooie lengte. De brush is lekker zacht en blend goed. Ik gebruik echt dagelijk. Best tevreden met deze kwast. En nu is my wensen nog steeds geldig dat ik Sigma kwasten kits wil hebben. Deze kwast kost $9.00 in gewone maat

Bij Sigma make-up webshop kan je deze kwasten bestellen. En bij Nederlandse webshop zoals Boozyshop en Enchantra verkopen ze ook Sgma make-up producten.

Deze product heb ik gekregen van Sigma Make-up

Share
Previous Post Next Post

You may also like