Follow:

Review : Silly Soap Candy Rose Bud


De zeep ziet er heel leuk uit met gliters er op en bovenop zit ook een echte roos knopje. Het ruikt lekker naar roze bloemetjes.

Wat zei de Silly soap :

Gemaakt van pure shea butter, wat vol vitamientjes zit en waar je huidje erg blij van wordt. De sheabutter heeft een vochtinbrengende werking en herstelt de huid. Sheabutter is hypoallergeen en dus ook zeer geschikt voor de gevoelige huid.

Gebruiksaanwijzing:
Het onderste gedeelte van de truffle stop je in bad (helaas heb ik geen bad) onder stromend water, zodra de truffle begint te bruisen komen de verzorgende olien en heerlijke geuren vrij. Het toefje is verwerkt met sheabutter, hou het even onder warm water zodat je er lekker mee kunt scrubben.

Toen ik de gebruiksaawijzing las, heb probleem want heb geen ligbad dus hoe ik gebruik dan…
Eergisteren gebruikte ik deze zeep op my eigen manier…ik legde de onderste gedeelte in de emmer en met de bovenste gedeelte heb ik op myn huid gescrubd. Tijdens/na scrubben werd myn huid olieachtig die is moeilijk te verwijderen van myn huid (dus misschien niet goede manier om te testen). De bruissendewater heb ik over myn licahaam heengegooid. Als het naar my eigen ervaring kijkt, is deze zeep niet geschikt onder de douch, maar inderdaad voor in de ligbad. Dus moet snel ligbad hebben.
Na het afspoelen met, heb ik een zachte huid, net als of ik een lotion gebruik heb en bovendien blijft de geur best lang hangen.

Conclusie : Myn lieve man moet snel ligbad regelen zodat ik ervan kan genieten met silly zeep.

Deze zeep kan je bij Silly soap bestellen, het kost 2,50 wordt verstuurd per pakketpost.

Share
Previous Post Next Post

You may also like