Follow:

Review : Super Naturals “Argan olie dagcreme”


(Vroeger was Kiss from nature) en nu nieuwe naam namelijk SuperNaturals.nl. Een webshop die beauty producten op natuurlijke basis, o.a. Emu oil, Argan oil en nog veel meer.
Vandaag een review over een hydraterende dagcremes “Argan olie Bio met Rose Extract”.


Deze dagcreme bevat Argan olie en rozen olie extracten, rijk aan vitamine E. In mooie doorzichtige potjes zit er witte cream. Het witte cream met lekker naar rose geur. De cream is niet dun en niet vet. Het smeer makkelijk in en trekt echt snel in over de gezichtshuid. Je hebt maar een klein beetje nodig, dus zuinig in gebruik. Ik voel me myn huid heerlijk zacht en gehydrateerd aan en maakt myn huid niet glimmen. Ik smeer myn gezichtshuid dag en nacht met deze cream en word wakker met zachte huid….heerlijk!


De werkzaam van Emu oil zijn bij huidproblemen als acne, psoriasis en droge huid. Als ik de Argan oil vergeten dan gebruik ik deze oil voor nachtcream. Myn huid is lekker zacht. Maar ik ga gebruiken als er puisjes zijn, zuinig want heb maar in de proefflesje.

Deze Argan olie dagcreme is te koop bij de webshop Supernaturals.nl voor €9,95 in 60ml. Ze zijn geschikt voor elk huidtype.
Emu oil proefmonster in 8ml €3.95 om eens uit te proberen.

Deze product/s heb ik gekregen voor review en of swatches

Share
Previous Post Next Post

You may also like