Follow:

Review & Swacthes : Deborah 24Ore Velvet Eyeshadow “Violet”


Deborah Milano introduceert de 24Ore Velvet Eyeshadow Collection. Er zijn 6 verschillende kleuren. De kleuren zijn geïnspireerd de prachtigste stoffen en kleuren uit de laatste fashionshows. De formule van deze oogschaduws is verrijkt met speciale polymeren en biedt uniek langhoudend resultaat en zorgt dat de kleur de hele dag blijft zitten zonder te vervagen. Ik heb er een in my bezit, Deborah 24Ore Velvet Eyeshadow Collection in Violet(10) kleur. Kijk maar mee foto`s en swatches-review


In de oogschaduws zitten een mix van microparels die het licht vangen en reflecteren. De siliconenolie zorgt ervoor dat de oogschaduw perfect dekt en mengt met andere kleuren. De oogschaduws is ophtalmologish getest en kan drog og nat aangebracht worden voor natuurlijke finish of metallic effect.


Hieronder de swatches met en zonder oogschaduwbasis

De verpakking is vrij simpel maar het ziet er best chick uit. Er is een kleine sponsapplicator. De oogschaduw kan droog en nat aanbrengen. Ik vind het erg prachtig purple kleur. De oogschaduw is echt mooi gepigment zonder te korrelen. Love this oogschaduw.

Er zijn 6 verschillende kleuren en vanaf 6 juli verkrijgbaar. Het kost €8,95 – 6gr. Voor informatie hier vinden.

Deze product/s heb ik gekregen voor review/swatches

Share
Previous Post Next Post

You may also like