Follow:

Review : Trendin Cosmetics “Crackle Nail Polish”

Trendin Cosmetics is een bedrijf die gespecialeerd is in nails care items onder andere Crackle Nail Polish, Magnetics Nail Polish, Water-based Nail Polish en Gradient Nail Polish.

Als jullie bij Trend Cosmetics gaan bestellen, krijgen jullie xtra korting 4% voor bestelling van minder dan 6 stuks (gebruik dit code “dhini” zie in sidebar). Het zal alleen 5,76 USD voor 1 stuk en gratis verzending wereldwijd. Deze korting is speciaal voor jullie my lovely bezoekers…Dus grijp de kans! En bekijk de gehele collectie Nail Polishes  in de Trendin Cosmetics webshop

Romatic Blue, Jade Green en Sweet Heart Pink
Ik gebruik verschillende lichte achtergrond

Deze crackle nail polishes zitten in leuk flesje “Driehoek vorm”. Ik heb 3 crackle nail polishes voor jullie reviewen en swatches. Het is zo fun om te doen met apart, cool effect te zien tijdens wachten. Deze kleuren heb ik #09 Sweet Heart Pink, #08 Jade Green en #01 Romantic Blue.

Deze crackle lakjes smeer echt lekker makkelijk, wel beetje te dun naar my mening maar het dekt goed in 1 laagje behalve de groene…dat ziet beetje transparant. Misschien omdat de lakje heeft water-based.
De kwastje is heel erg fijn te gebruiken (love it). Niet breed en ook niet klein, precies goed. Nog geen 5 minuten crack die lakjes dus dat is pluspunt. Zorg dat je lichte lakje kleur gebruikt en vergeet niet de top coat als laatste aan te brengen. Het blijft redelijk lang zitten, 1 tot 3 dagen.

Pluspunten :
– Dekt goed
– Water-based
– Non-Toxic
– Crack snel
– Fijne kwastje

Minpunt :
– Alleen Online te kopen

Deze crackle nail polish kan je bij Trendin Cosmetics bestellen, ze ship to Europa (including free shipping worldwide by normal post.). Het kost $6.00 USD in 10ml. per stuk, er zijn 10 kleuren. Ze heeft korting code voor meer dan 6 stuks klik hier voor xtra korting 4% alleen beschikbaar voor bestelling van minder dan 6 stuks, gebruik “dhini” code (checkout) (zie in de sidebar)

Psssst : Ik ben heel erg benieuwd naar hun ander nail polishes

Deze product heb ik gekregen van Trendincosmetics

Share
Previous Post Next Post

You may also like