Follow:

Review : Vaseline Jelly in nieuwe potje

Toen wij bij super de boer boedschapen deed, zag ik Vaseline Pure Petroleum Jelly in nieuw potje. De potjes is van plastick gemaakt maar de nieuwste ziet wel er anders uit dan de oude. Wat zijn andere verschil tussen twee potjes.

Vaseline Pure Pertoleum Jelly

Vaseline Pure petroleum jelly

De nieuwe:
– De deksel is openklapdenksel in donker blauw (Ik vind handiger dan de oude)
– de vorm van de potje zelf
– De label
– De kleur van de jelly zelf..iets lichter dan de oude jelly (zie foto boven)
– De geur….geurloos maar Thanks dat geurloos is :yay:
– makkelijk om in te smeren (prettig!)

De oude :
– In witte deksel en deksel
– De geur…bah :bleh: (Ik vind echt niet lekker geur)
– Iets meer vettig…moeillijk insmeren (myn mening)
– De kleur …kan je zelf zien op foto boven.

Ik gebruik de oude vaseline voor myn hele voeten en elleboog….elke nacht. De nieuwe vaseline smeer ik in my lippen voordat ik tanden poetsen daarna scrub ik my lippen met tandenborstel. Of kan je eigen lipgloss maken.

Heb je al Vaseline pure petroleum jelly (oude of nieuwe)? Of misschien gebruik je hem nu? En Wat voor?

Share
Previous Post Next Post

You may also like