Follow:

Review : Yeh Collection “Tea Hearts”


Sinds ik in Nederland woon, drink ik regelmatig tea. In de morgen, middag en avond met koekje of chocolade erbij, lekker :kopje-koffie-thee: Er zijn heel veel soorten, smaken en merken tea hier in Nederland. En soms probeer ik wat nieuw smaakjes. Toen ik een proefpakje theehartjes van Yeh Collection ontving, ben erg nieuwsgierig en blij. Wat echt cute zeg! Nieuwsgierig…


Is dat niet cute verpakking?! De teahearts zit in een stevig doosje met knalle roze kleur van binnenkant. De deksel zijn er in verschillende kleuren : standard (bruine kleur) , groen, goud en pink en een mooie strikje eromheen. So cute!

Er zijn 2 plastickzakje en in ieder zakje zitten 2 teahearts zodat de vorm van de heart en de kwaliteit goed blijven zitten. Die zijn incl. 4 paper filters zo per teaheart 1 paper filter. 1 TeaHeart kan je voor volledige een tea pot. De smaak is mild en een beetje bitter die vind ik het wel lekker. Meestal drink ik tea zonder suiker, wel af en toe een beetje honing. Er zitten antioxidanten en caffeïne in.

De Tea Hearts kan je bestellen op Yeh-Collection.com. met PayPal en iDeal kan betalen.

Deze product/s heb ik gekregen voor review/swatches

Share
Previous Post Next Post

You may also like