Follow:

Review : Yes To Carrots “Shower Gel”


Jullie kennen waarschijnlijk al Yes To Carrots (YTC) die niet alleen haarverzorging maar ook lichaamverzoging lijk hebben zoals shower gel. En dat heb ik hem.

De ingredienten : Organic Carrot, Sweet Potato en Dead Sea Minerals

Handig met open en dicht kunt klikken.


Prijs: 6,95 Inhoud: 500 ml Geschikt: elk huidtype
De shower gel is oranje douchegel zit in 500ml en dus kan lang meegaan want je hebt maar een klein beetje nodig en schuimt goed. Zoals jullie weten …Alle Yes To Carrots producten hebben dezelfde geur…heerlijk fris geurtje en zacht peoderig, alleen jammer niet blijf lang hangen, vind ik het. Na gedoucht, ik voel me myn huid niet droog maar lekker zacht en soepele huid. Heerlijk!

Yes to Carrots vind je o.a. gewoon bij de Etos, Sephora en de Tuinen!

Deze product/s heb ik gekregen voor review/swatches

Share
Previous Post Next Post

You may also like