Follow:

Revlon Photoready collectie


Revlon introduceert drie prachtige nieuwe producten de Photoready collectie. Deze collectie bestaat uit met drie nieuwe producten : Face Primer, Eye primer & brijghtener en 3D Mascara. Ongeveer een tijdje terug heb ik deze producten mocht ontvangen en vandaag is tijd om te reviewen.Photoready Face Primer – 001 is een revolutionair primer speciaal ontwikkeld als ideale make-up basis. Fijne lijstje en porieen verzacht en de huid ziet er legaal en stralend uit zei de Revlon.

Handig in de pomp flesje (pompsysteem). De primer is niet te dik en ook niet te dun. Het smeert makkelijk en trekt snel in. Ik merk dat de poriën verzacht maar de lijntjes merkt ik niet zo veel maar mijn huid voelt lekker zacht aan. De primer kan je gewoon als basis onder je foundation aanbrengen.

Prijs – €16,22Photoready Eye primer & brightener – 003 is zeer geschikt om fijne lijstjes en plooien rond de ogen en op oogleden optisch te verminderen. Daarnaast werkt deze primer als brightener en zorgt voor frisse oogopslag. Dat beschrijft de Revlon.

Draai de flesje om en komt de crème uit de kwastje (draaisysteem). Wees voorzichtig met draaien, anders komt de crème te veel uit. Dat zou zonde zijn want je hebt maar klein beetje nodig. De crème is beetje dik maar het brengt makkelijk aan op je oogleden. De lijntjes en en plooien rondom de ogen zijn helaas nog zichtbaar. Het pluspunt is dat de make-up de hele dag goed blijft zitten.

Prijs €12,15Photoready 3D mascara – Blackest black 001 is een revolutioneer mascara speciaal ontwikkeld voor glamoureuze en expressive wimpers. De innovatieve borstel zorgt voor perfecte separate wimpers.

De mascara brengt makkelijk aan. Het maakt mijn wimpers goed spreiden en ook maakt de wimpers goed lang. Niet erg vervelend maar Allen jammer dat hij is helaas niet waterproof.

Prijs €14,18

Revlon photoready collectie producten vind ik heel fijn. Ze werken prima bij mij. En hoe was bij jullie?

De photoready collectie is vanaf oktober verkrijgbaar.

Share
Previous Post Next Post

You may also like