Follow:

Rimmel – Idol Eyes (Kate Shadow Sticks)

 photo 2014RimmelKate1aaa_zpsa156f361.jpg
Wie niet ken Kate Moss? De bekende fotomodel uit England. In samenwerking met make-up merk Rimmel London introduceert Kate Moss haar allereerste oogmake-upcollectie `Idol Eyes`.

 photo 2014RimmelKate1a_zpsca77d3e4.jpg
De sticks is een grote potlood met gekleurde dop en de onderkant die dezelfde kleur zoals de sticks zelf. Het is helemaal in de stijl van Kate en voorzien van haar handtekening.

Kate Moss: “Mijn nieuwe Idol Eyes-collectie voor Rimmel is geïnspireerd op mijn favoriete edelstenen en juwelen. Met de intense, authentieke kleuren mascara en eyeshadow stick kun je zowel een statement maken als een meer subtiele ooglook creëren. Ik combineer opvallende ogen het liefst met natuurlijke make-up op de lippen en jukbeenderen voor een moderne look.”
 photo 2014RimmelKate1aaaa_zpsa2464279.jpg
De kleus van de sticks is #Deep Amethyst. De sticks heeft een precisiepunt en het is zachte oogpotlood. De romige formule brengt gemakkelijk op het ooglid. Het blijft goed zitten en vlekt niet.

Op de special-edition van Kate Moss oogmake-upcollectie verpakking staat Kate’s handtekening in het zilver met het hartjesmotief.

Kate Moss Idol Eyes (Kate Shadow Sticks) zijn in twee kleuren beschikbaar #Rose Gold en #Deep Amethyst – €6,99 per stuk. Te koop bij Kruidvat

Share
Previous Post Next Post

You may also like