Follow:

Rimmel London Scandaleyes Curve Alert & Rockin’ Mascara

 photo 2014RimmelLondonMascaraCurve1a_zps355d248b.jpg
Rimmel London introduceert de eerste mascara die je wimpers al met één laagje het volume geven van een echte rockchick: de nieuwe ScandalEyes Rockin’ Curves Mascara.

 photo 2014RimmelLondonMascaraCurve1c_zpscbb6fd72.jpg
Rimmel Scandaleyes Rockin’ Curves Mascara
ScandalEyes Rockin’ Curves Mascara is geïnspireerd op de rockscene van de eighties. De felrode dop van de flacon is gedecoreerd met een gewaagde, sexy slangenprint die je ook echt kunt voelen! De kleur Extreme Black heeft zelfs een nog scherper rockrandje dankzij het design in krokodillenprint. Beide varianten zijn versierd met een groot ScandalEyes logo boven de naam ‘Rockin’ Curves’ dat gedrukt staat in de stijl van de 80’s rockbands. Mascara was nog nooit zo cool.

 photo 2014RimmelLondonMascaraCurve1cc_zps829d028d.jpg
De verpakking is groot met opvallende krokodillenprint. ScandalEyes Rockin’ Curves Mascara heeft een speciaal borsteltje curve vorm (een gebroken hart noemt Rimmel London zelf). Het borstelt in fijn gebruik. Dankzij gevormde borsteltje kan je de kortste wimperhaartjes in de ooghoek makkelijk aanbrengen. Het geeft prachtig volle en krul, geen klontjes! Het blijft goed lang zitten.

 photo 2014RimmelLondonMascaraCurve1ccc_zpsc222c197.jpg

Rimmel London ScandalEyes Rockin’ Curves Mascara heeft twee kleuren in Black & Extreme Black. Het kost €12,99 per stuk

 photo 2014RimmelLondonMascaraCurve1b_zps4ecff7cf.jpg
Rimmel Scandaleyes Curve Alert Mascara
Deze mascara heeft ook groot opvallende zwarte verpakking met oranje opdruk.Deze mascara staat graag in het middelpunt van de belangstelling!
 photo 2014RimmelLondonMascaraCurve1bb_zps2136bb9a.jpg
Ook heeft deze mascara groot borstel, alleen is anders vorm dan Rockin. Bij deze mascara heeft een uniek gebogen borsteltje. Hiermee geef je je wimpers extra krul en veel volume. De gebogen vorm is zo ontworpen dat zelfs de allerkleinste wimpertjes worden bereikt. Het borsteltje is fijn in gebruik, wel moet even aanwennen met zon groot en aparte vormpje. Geeft lange wimpers en krul, geen klontjes. Het blijft goed lang zitten.
 photo 2014RimmelLondonMascaraCurve1bbb_zps288a8e26.jpg

Beide mascara vind ik heel fijn en ze blijven goed zitten, net als ze waterproof mascara zijn. Beide geeft prachtig volle wimpers, krul en geen klontjes.


Rimmel London SCANDAL’EYES CURVE ALERT MASCARA kost €12,99 per stuk.

Rimmel London producten zijn te koop bij drogisterij

Share
Previous Post Next Post

You may also like