Follow:

Rimmel – Scandal’Eyes Waterproof Gel Eyeliner

 photo 2014RimmelEyeliner24a_zps9590c2ca.jpg
Welke is je favoriete eyelinerstijl? Stoere looks, cat`s eyes en of glamours look. Rimmel London heeft de nieuwe Scandaleyes Waterproof Gel Eyeliner die verzekerd van een vlekkeloos resultaat en urenlang blijft zitten.


 photo 2014RimmelEyeliner24aaaaa_zpsc4dbfe8e.jpg
In de handig en chique verpakking vind je de gel eyeliner. De verpakking van de gel eyeliner in elegant zwarte dop met bekende Rimmel London logo. En er is nog meer, er zit ook een een professioneel penseel waarmee je gemakkelijk de gel kunt aanbrengen.

De ingrediënten
 photo 2014RimmelEyeliner24aa_zpsa1609673.jpg

 photo 2014RimmelEyeliner24aaa_zps62ee11ec.jpg
 photo 2014RimmelEyeliner24aaaa_zpsf3b49e46.jpg
Wat heerlijk zacht gel eyeliner. Deze zachte gel is super eenvoudig aan te brengen en glijdt soepel over de huid. Het precisiekwastje trekt de gel eyeliner gemakkelijk een perfecte, dunne of juist dikke lijn. De pigmentatie van gel eyeliner is een mooi intense zwart kleurtje. De formule van de Gel Eyeliner is waterproof en vlekt niet. Een huilbui, paraplu vergeten, geen zorgen te maken! Geen enkel probleem!

Rimmel London Scandal’Eyes Waterproof Gel Eyeliner is heel fijne gel mascara die heel lekker zacht maar die blijft lang goed zitten. Perfect voor elk gewenste look!

Rimmel London Scandal’Eyes Waterproof Gel Eyeliner – €9,99. Te koop bij Kruidvat, Trekpleister

Share
Previous Post Next Post

You may also like