Follow:

Rio Rosa Mosqueta Handcreme

 photo 2015RioRosaMosquetaHandcreme1a_zpslumojdxa.jpg
Zonder droge handen willen wij hebben. Ik testte een merk die ik nog niet kende “Rio Rosa Mosqueta”. Vandaag vertel ik meer

Over Rio Rosa Mosqueta
De pure olie uit de zaden van de rozenbottels vormt Rio Rosa Mosqueta, het schoonheidsgeheim van Zuid-Amerika. Deze 100% natuurlijke verzorgingslijn bestaat uit 9 producten. Elk product bevat rozenbottelolie samen met de beste plantenextracten uit Zuid-Amerika en de populaire, goed bekende ingrediënten uit Europa zoals hyaluronzuur en witte thee. Deze zorgvuldig geselecteerde combinaties geven het beste resultaat en houden de huid jong en gezond. Alle Rio Rosa Mosqueta producten zijn puur natuur en zonder ‘nasties’ dus zonder parfum, parabenen, paraffine en synthetische stoffen.

 photo 2015RioRosaMosquetaHandcreme1aaa_zpslmgz2jf9.jpg
De Rio Rosa Mosqueta producten zitten in witte doosjes, bedrukt met een fel blauw patroon dat verwijst naar het Zuid-Amerikaanse Chili waar Rio Rosa Mosqueta vandaan komt. De handcreme zit in een wit tube met daarop dezelfde fel blauw patroon bedruikt, simpel maar toch mooi.

 photo 2015RioRosaMosquetaHandcreme1aa_zpsxenzxlwz.jpg
De ingredienten.

De creme bevat boordevol voedzame oliën, Rosa Mosqueta rozenbottelolie maar ook met Shea Boter. Ook Sacha Inchi uit Peru is een belangrijk bestanddeel van de crème. Deze zeer rijke bron van essentiële vetzuren (omega-3, -6 en -9) dringt niet alleen gemakkelijk de huid binnen waardoor het zeer goed hydrateert maar bevat ook antioxidanten. Afkomstig uit Brazilië is Babassu olie dat de huid mild hydrateert en tegelijkertijd voedt. Bijzonder aan Braziliaanse Babassu is dat het voor zowel de vette als droge huid geschikt is. Tenslotte geeft Grapefruit een natuurlijke frisse geur aan de crème.

 photo 2015RioRosaMosquetaHandcreme1aaaa_zpsicsyxucc.jpg
De structuur van deze handcrème is licht daardoor trekt snel in en je hebt maar weinig nodig. Voelt niet vet aan. mijn handen worden lekker zacht aanvoelen en hydrateert. De crème ruikt niet naar frisse lucht zoals Rio Rosa Mosqueta zei, het ruikt juist naar natuurlijke geurtje dat vind ik persoonlijk niet zo erg. Omdat de creme zo snel trekt in, kunt je weer verder wat doen. De tube heeft een praktische klikdop en niet heel groot formaat dus je kunt hem in je tas meenemen.

Rio Rosa Mosqueta handcrème kost €8.45 in 50ml en andere producten van Rio Rosa Mosqueta zijn verkrijgbaar bij natuurwinkels, gezondheidswinkels (o.a. De Tuinen, G&W), drogisterijen Verkooppunten bij jou in de buurt en in diverse online shops

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. Zie disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like