Follow:

Rio Rosa Mosqueta huidverzorgingsolie

 photo 2015RioRosaMosquetaSeedOil1a_zpsdkkpuyjp.jpg
Ik testte nog een huiverzorgen Rio Rosa Mosqueta. De product die ik meer hierover is een Rio Rosa Mosqueta huidverzorgingsolie.

 photo 2015RioRosaMosquetaSeedOil1aaa_zpsmar5i7c9.jpg
Net als andere Rio Rosa Mosqueta producten die ik al getest “serum” | “handcreme” en “Gezichtsreiniger & Gezichtsscrub“, zit de huidverzorgingsolie in witte doosjes, bedrukt met een fel roze patroon. De olie zelf zit in een glas flesje met zilver dopje.

 photo 2015RioRosaMosquetaSeedOil1aa_zps2zgv9nua.jpg
De Huidverzorgingsolie bevat 100% natuurlijk ingrediënten. De product zijn vrij van parabenen, paraffine, SLS/SLES, synthetische parfum en PEG’s en ook dierproefvrij.

Rio Rosa is een wilde roos die groeit in het Chileense Andesgebergte. Deze olie uit de rozenbottels is een rijke bron van vitamines A,C en E en essentiële vetzuren die huidvernieuwing stimuleren en de huid hydrateren.

Deze olie kun je gebruiken voor
– Littekens
– Huidstriemen en striae
– Rimpels
– Kraaienpootjes
– Pigmentvlekken
– Droge huid

 photo 2015RioRosaMosquetaSeedOil1aaaa_zps2pqebu1v.jpg
De pompsysteem is handig, alleen een beetje hard om hem te drukken. Het is niet vervelend hoor want de olie komt er makkelijk uit de pomp en een pomp is voldoende voor mij persoonlijk. De olie is geurloos en dat vind ik prima. Deze olie heeft een zachte textuur en wordt makkelijk opgenomen door de huid. Dag en nacht kan je deze olie aanbrengen. Ik smeer hem dagelijks in de morgen en in de avond, voelt mijn huid heerlijk zacht, soepel en gehydrateerd aan. Ik smeer hem liever s`avond als nachtcrème. Daarna masseer ik de olie lekker in mijn huid en laat het even inwerken. De volgende dag geeft de olie een heel zacht gevoel aan mijn huid. Ook smeer ik hem soms op mijn huidgezicht na of voor Rio Rosa Mosqueta Lift serum.

 photo 2015RioRosaMosquetaSeedOil1aaaaa_zpsmqwvqoa1.jpg
Ik ben erg enthousiast over deze heerlijk huidverzorgingsolie en ik kan jullie echt aanraden. Wat een heerlijk product dit en voor de prijs is deze zeker waard en ik ben er dol op, zeker zal ik hem missen als hij op is.

Rio Rosa Mosqueta huidverzorgingsolie zijn er in twee formaten beschikbaar namelijk : Rio Rosa Mosqueta olie (20ml) voor €16,95 en (50ml) voor €29,95. Mocht je op zoek zijn naar een natuurlijke huidverzorgingslijn, dan is dit er zeker eentje om eens te proberen. Deze olie is geschikt voor alle huidtypen. Voor meer informatie, hierbij de link Rio Rosa Mosqueta producten

Rio Rosa Mosqueta producten zijn verkrijgbaar bij natuurwinkels, gezondheidswinkels (o.a. De Tuinen, G&W), drogisterijen Verkooppunten bij jou in de buurt en in diverse online shops.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like