Follow:

Rio Rosa Mosqueta Liftend Serum

 photo 2015RioRosaMosquetaFaceSerum1a_zpsylay2yuf.jpg
Rio Rosa Mosqueta Liftend Serum is een serum om je gezicht te hydrateren en tekenen van veroudering worden tegengegaan. Ik testte hem en vandaag laat ik jullie weten wat ik ervan vind

 photo 2015RioRosaMosquetaFaceSerum1aaaa_zps2t1ldiaz.jpg
De serum zit in witte doos bedrukt met een paarse patroon. De plastic flacon zit de serum met een handig pompsysteem waarmee je makkelijk de serum kan doseren.

 photo 2015RioRosaMosquetaFaceSerum1aaa_zpsntn6sg8w.jpg
De serum bevat 100% natuurlijk ingrediënten. De product zijn vrij van parabenen, paraffine, SLS/SLES, synthetische parfum en PEG’s en ook dierproefvrij.

 photo 2015RioRosaMosquetaFaceSerum1aaaaa_zpsqonfkx6t.jpg
De serum is wit en de textuur is fijn vloeibare, brengt het op schone huid aan en daarna klopt zacht in mijn huid. De creme wordt het snel door de huid opgenomen, geen plakkerig gevoeld. Ik breng het serum voor dag en nacht crème aan en heb de hele dag een zachte huid en gehydrateerd. De serum is geschikt voor het gezicht en het decolleté. Het ruikt de serum heel zacht naar visolie geurtje maar de geur vervliegt snel en het is niet storend.

 photo 2015RioRosaMosquetaFaceSerum1aa_zps429rb3xl.jpg
Rio Rosa Mosqueta Liftend Serum 30 ml – € 14,95. Mocht je op zoek zijn naar een natuurlijke huidverzorgingslijn, dan is dit er zeker eentje om eens te proberen. Deze serum is geschikt voor alle huidtypes. Voor meer informatie, hierbij de link Rio Rosa Mosqueta producten

Rio Rosa Mosqueta producten zijn verkrijgbaar bij natuurwinkels, gezondheidswinkels (o.a. De Tuinen, G&W), drogisterijen Verkooppunten bij jou in de buurt en in diverse online shops.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like