Follow:

Rituals Hammam Hot Scrub


Regelmatig scrub ik mijn lichaam en ik wil graag mijn lichaam ook lekker ruiken tijdens scrub, gehydrateerd huid daarna….heerlijk! Een tijdje scrub ik mijn lichaam met product van Rituals Hammam Hot Scrub. Vandaag ga ik voor jullie reviewen. Voor meer informatie en foto`s kijk verder…


Rituals Hamman Hot Scrub € 14,90 – 250 gram
Rituals verpakking zoals wij gewend zijn. Simpel maar toch mooi en stevig.Wat zei Rituals :
– Vermindert vermoeidheid.
– Geeft je humeur een oppepper.
– Geeft een warm gevoel.
– Masseren op een vochtige huid.

Wat heerlijke geur alsof je in de sauna zit, de hele badkamer ruikt ernaar. Heerlijk! Lekker grove scrubkorrels. Hier hou ik van en het doet helemaal niet zeer op je huid tijdens scrubben. Lekker korrelig! Juist heerlijk want door de vochtige lichaam smelten de korrels en komt de olie uit. Door de olie in de scrub voelt je huid heerlijk zacht aan. Geen vet achter laat na gedoucht. Je voelt juist je huid heerlijk zacht aan. Vooral nu in de winter is het lekker voor je neus open te maken door de musk geurtje. Heerlijke lichaamscrub en echt absolute aanrader!

Ik voel me mijn huid heerlijk zacht aan en ik heb geen body lotion nodig. De geur blijft lekker hangen. Het geeft inderdaad warm gevoel. Dit is echt een mijn favoriete lichaamscrubs. Graag wil ik hem iedere dag gebruiken. Ik hoop dat er body lotion of bodycreme van deze geurtje komt. Het lijkt mij heerlijk!

Heerlijke lichaamscrub en echt absolute aanrader!

Rituals producten koop je in de winkel Rituals, V&D of Rituals webshop

Share
Previous Post Next Post

You may also like