Follow:

S. Oliver Women – Feels Like Summer eau de toilette

 photo 2017Soliver1aaa_zpssb3lmujd.jpg
De nieuwe s. Oliver geur “Feels Like Summer” eau de toilette omschrijft dit als vakantiegevoel. Als je op vakantiegevoel denkt, doet je denken aan de glinstering van de zon o het water, heerlijk wind waait in je gezicht, een fruitige cocktail op het terras aan het strand. Aaah heerlijk zo`n gevoel. En vandaag vertel ik je meer over dit Feels Like Summer parfum.


 photo 2017Soliver1aaaaa_zpsim6biwcu.jpg
Het parfum zit in een mooie flacon met levendige koraal illustratie. De verpakking is geïnspireerd door kleurrijke, levendige koralen van de onderwater. De koraal illustratie staat niet alleen op de flacon maar ook op de doos. Het vakantiegevoel krijg je al op de verpakking en flacon.

 photo 2017Soliver1aa_zpsejkdfnta.jpg
Dit zijn de noten van het eau de toilette :
Topnoten : Perzik, Citroen, Thee
Hartnoten : Oceaan, Jasmijn, Pioenroos
Basisnoten : Muskus, amrox, Sandelhout

 photo 2017Soliver1aaaa_zps7ig3jwmh.jpg
S. Oliver Women – Feels Like Summer eau de toilette is een geur die je het zomergevoel krijg. Het ruikt deze eau de toilette naar fris en zachte fruitige geurtje. Het is de perfecte geur voor de zomer. Deze zomer eau de toilette kan je voor dagelijks spuiten voor overdag en nacht. En hier en daar zou ik hem weer spuiten want de geur ruikt jammer na een paar uurtjes niet meer aanwezig maar geen ramp dankzij de betaalbare prijs. S. Oliver Women eau de toilette 30ml kost €16,50 en is verkrijgbaar bij drogisterijen en online s.oliver

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like