Follow:

Sale! I love it and do you?


Vorige zondag (laatste zondag van de maand) opende meestal alle winkels in centrum Dordt. En op die dag (ook zaterdag maar ik ging niet naar centrum want ik ging my ons toekomstige huis bekijken) toevallig vierde Dordt centrum het jubileum en you know..ik was erg enthousiast en vertrok vroeg naar centrum met de bus maar het was daar geen enkele winkels geopend, wel een paar mensen (mannen) rond liepen. De winkels openen om 12 uur dus ik ging terug naar huis, want toch beetje koud en ik wilde niet in kou weer zitten (geen zon 🙁 ).
Zondag middag vertrok ik weer naar centrum maar deze keer samen met myn man en Djess. Het was druk. Ik ging alleen naar winkels die met buggy niet kon komen (The sting, New York en Vera Moda). Myn man en Djess wachtte op mij buiten. Bij the Sting heb ik felle blauwe lengging gekocht (sale) €15. Ik koct alleen maar dat.

Woensdag wilde ik toch lekker rustig naar leuke kleren gekeken en met de bus samen met Djess ging ik weer winkelen, nou winkelen..eingelijk kijken..kijken en beetje kopen 😉 . Bij Coolcat heb ik skinny jeans en riem (sale) gekocht. Jeans €15 en riem (leopard) €7.50 Dat was het. De riem moet ik wel extra gaatje maken. En oh..bij Duifhuizen heb voor mij zelf verjaardagcadeautje :gifts: gekocht..goed ingepakt dus moet geduld hebben om het te openen :yumie:

Eerlijk hou ik van shopping en graag veel shopping bags terug naar huis 😀

Hou je ook van sale? Vaak je kopen in de sale of liever niet

Share
Previous Post Next Post

You may also like