Follow:

Satin D’or Diamond

 photo 2016EntriasDekbed1aaaa_zpsvcmkk563.jpg
Een dekbed zonder dekbedovertrek vind ik niet prettig. Onze nieuw dekbed is groter dan de vorige. Gelukkig werd ik onverwacht benaderd om een dekbedovertrek te reviewen. Daar zei ik geen nee tegen want tja toevallig hebben wij dringend een grotere formaat dekbedovertrek nodig.

 photo 2016EntriasDekbed1aaa_zpsd8yv2gyk.jpg
Er zijn zo veel verschillende patronen dekbedovertrekken op de webshop. Eerlijk gezegd kon ik niet uitkiezen, zo veel keuzen. Na lang rondgesnuffeld te hebben, heb ik gekozen voor de witte dekbedovertrek van het merk Satin D’or met daarop fraai vormgegeven diamantkristallen. Het dekbedovertrek is 100% Katoen-Satijn gemaakt daardoor voelt het dekbedovertrek zacht aan en het kriebelt niet. De lengte is geschikt voor alle lengte maten (totale lengte 260 cm), wel best lang maar ik vind het niet erg, beter te lang dan te kort. Er zitten twee kussenslo(o)p(en) bij van 60 x 70 cm

 photo 2016EntriasDekbed1aa_zpsyyztm9ls.jpg
Ook informatie papier meegeleverd. Handig!

 photo 2016EntriasDekbed1a_zps7zcohrvn.jpg
Deze dekbedovertrek heeft brede opening van links naar recht (anders dan zoals andere dekbedovertrek) en dus daardoor kan ik gemakkelijk de dekbed in mij eentje erin stoppen. Ik mis alleen de holletjes bovenaan zodat mijn handen makkelijk erin kan doen als de dekbed omhoog gaan trekken. Verder ben ik erg blij mee met deze nieuw dekbedovertrek.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like