Follow:

School rapport gesprek

Vanmiddag na schooltijd is schoolgesprek op Dj`s school. Helaas kunt Dj`s pa niet komen dus only me en Dj die even in de klaas stond te wachten (of miscchien meegeluisteerd). Deze gesprek is de tweede school rapport gesprek. Allemaal goede dingen over Dj op school gehoord. Juff zei..slimme jongen. Met alle kinderen en in de kring praat Dj gewoon met normale stem (niet zacht/fluistert). Dj vind alle dingen op school leuk. Juff kunt zien door zijn strallende ogen. Het moet minder en meer leren. Thuis kan Dj wel als broodjes in stukje gesneden, telde Dj altijd. Maar goed! Ik ben trots op Dj. Super fijn om te horen dat alles goed gaat op school. Dj`s Nederlandse taal is ook goed..ja… Dj praat niet meer in Indonesia taal. Als ik vraag in mij taal, krijg ik antwoord in Nederlandse taal. Een paar Indonesia woorden weet Dj nu nog wel zoals betul, tidak boleh, garpu etc. alleen vergeet hij weer een paar Indonesia woorden. Dj praat toch lieve in Nederlandse taal en ik probeer in mij taal maar af en toe moet ik ook hem corrigeren. Dj zei bij..ik heb hand gewas (ik zei verder -sen). Ik hoop dat Dj talent heb in de talen ook andere leuke talent. Goed gedaan mijn lieve ventje. Trotse ouders hier.

Untitled
De instellingen was niet goed ƒ/9.0 vandaag die blur foto

Share
Previous Post Next Post

You may also like