Follow:

Schooljaar 2016-2017

Schooljaar 2016-2017
Vandaag is precies een maand zit onze zoon Djess in groep 3 en Hoe is de eerste week in groep 3 gegaan? En tot vandaag?

Schooljaar 2016-2017
Eerste schooldag 2016-2017 was op 22 august 2016 en Het was spannend dag vooral voor mij. Djess zag er ook maar daarna toen Djess op school zat, was hij stuk relaxen want er zijn aantal bekende klasgenoten uit groep 2. Dan natuurlijk leuk.

Wat wij leuk vinden dat Djess in groep 3 leuk vindt. Hij vertelt wat hij heeft op school geleerd en vertelt ook dat elke dinsdag en donderdag gymmen en dus sport schoenen en sporttas nodig. Wij hebben sportschoenen bij Kruidvat gescoord. Nog sporttas. Voorlopig neem Djess sport spullen in zijn rugtas en wat lekkers in de broodtrommel dus opgelost. Op school naast leren, kijken de kinderen filmpje. Ook al aantal flyers gekregen met wat informatie voor allerlei leuke activiteiten.

Op school begin Djess hoe leren schrijven en rekenen. Toen Djess nog in groep 2 zat, heeft Djess al thuis geoefend maar toch anders. Goed! Werkboekje 1 is al binnen. Kortom gaat het goed op school. Wij zijn erg trots op.

Schooljaar 2016-2017


In juli, om precies te zijn op 7 juli vroeg Djess fietstas van papa (van opa geweest) en zei…kan het op Djess`s fiets? Nou proberen dan maar. Als te groot dan niet maar het valt het mee dus vanaf die dag hangt de fietstas op Djess`s fiets. Kort filmpje voor eerste keer fietstas dragen. En nu heeft een dubbele kinderfietstas dankzij opa oma. Toch handig hé die fietstas

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like