Follow:

Share your story with Jewels

Het leven is het verhaaltje. En elke story is bijzonder en meestal in de vorm van woorden maar Alexander Jacob jewels verteld je verhaaltje in unieke sieraden. Heel leuke concept om je story van je leven in de vorm van sieraden/bedeltjes te delen/bewaren/vertellen. Heel leuk! Ik mocht de sieraden uitzoeken en ik heb hem al een tijdje en i like it.

Alexander Jacobs Jewels
Alle eerste ging ik de kleur van de sieraden kiezen. Er zijn vier kleuren goud, black, zilver en rose goud. Ik heb voor zilver gekozen “Silver Locket With Crystal Medium (25mm)”. De locket kost vanaf € 17,50 per stuk. De locket kunt je makkelijk open en dicht doen zodat je de bedeltje(s) in doet of toevoegen. Daarna koos ik een medium plate Silver Silver “LOVE” Backplate (medium) die kost vanaf € 7,50 . Dan verder koos ik een silver ketting. Ik hou van kort ketting dus ik heb voor korte ketting Silver Medium Necklace 51cm With Jump Ring gekozen, die kost vanaf € 15,00. Om locket complet te maken dan bestelde ik er maar liefs drie charms/bedeltes erbij. Ze zijn allemaal in zilver een ring vormpje betekent dat ik getrouwd ben, een hartje vormpje met daarop tekst family betekent dat ik echt van family hou en ik kan niet zonder hun. En een bedeltje D is het begint letter D van DJ of mijzelf Dhini 😉 De bedeltje is vanaf €3,00 per stuk.

Alexander Jacobs Jewels

Alexander Jacobs Jewels
De sieraden compleet en ik gen super blij mee. De ketting is gemaakt van stainless steel en dus van goede kwaliteit. Alexander Jacobs heeft prachtige kettingen die je jezelf samen kunt stellen. Heel leuk concept en sieraden is altijd goed idee voor cadeautje geven voor je zelf, voor geliefde, voor je mom/zusje/tante.

Het is bijna valentijn dag en ik denk dat deze superleuk idee als cadaeutje voor je geliefde. Go check Alxeancer JAcob Jewels webshop alexanderjacobs.nl of via diverse verkooppunten, die te vinden zijn op. De betalling kunt je met iDeal, Paypal, MasterCard en bij een bestelling boven de €25,00 incl. BTW, betaalt u geen verzendkosten. Het pakketje wordt bezorgd door POSTNL

 photo dhlove1_zps4115ade4.gif

Share
Previous Post Next Post

You may also like