Follow:

Shopje : Action 30.11.12

Gisteren was Arjo vroeg thuis. Na gedoucht dan reden wij richting Action winkel in Papendrecht. De winkel is lekker groot daar. Het was druk en wij gaan dingen kopen voor sinterklaas cadeautjes. Trouwens heb ik Velvet legging gekocht toen ik tip van Joos site las. Deze velvet legging droeg mijn moeder vaak toen wij in Tasikmalaya woonde. Mijn moeder had verschillende kleuren van zwart, bordeaux, blauw etc 😉 Ik vond toen helemaal niks maar het staat mooi toen ik op Joos outfit zag. Dus ik kocht hem in maat S/M maar toch te klein. Het kan wel nog aan maar te strak. Hij zit wel lekker. Misschien ga ik de groot maat kopen 😉 wie weet ook in andere kleuren.
Photobucket
Love letter | twee bordoir draad | spray verven | MAX nail stamps | Strijk knutsel | Notietiepalkjes | Stempels

Share
Previous Post Next Post

You may also like