Follow:

Shoplog : Ebay, Bigbazar en tab3

Goede dag! Niet op een dag heb ik mij ebay bestelling binnen ontvangen. En omdat nu allemaal al binnen zijn dus laat ik toch ze showen 😉 inmiddels heb ik weer nog een paar dingetjes op ebay bestellen (verslaven he!…not goed!).

 photo 2013DhEbayShoplog1a_zps579c6aa1.jpg
Als jullie mij instagram volgen, kunnen jullie ze al voorbij komen. Ik heb een kleine formaat portemonnee dus alle karten passen niet dan heb ik deze leuke cardhouder besteld maar je kan ook natuurlijk voor je geld of munten erin doen. Via deze ebay pijs AU $1.47 incls verzendkosten. Nep RT nummer 1052 kost AU $3,91 incl verzendkosten via deze ebay. Voor samsung tab hoesje heb ik via deze ebay – £8.06 incl.verzendkosten. En daglicht lampje voor als ik fotos maken maar hij is echt mega groot 😀 :wow: prijs US$8.66 incl.verzendkosten. ik heb banggood.com


 photo 2013DhEbayShoplog1b_zps79526b54.jpg
Candy Colored Women Silicone Key Case/Card Bag – AU $1,50 incl. verzendkosten – ebay verkoper bestaat niet meer.

Nu non ebay aankopen. Ik zag op verschillende beautyblog over Essie lakje die bij big bazar kon kopen en ik fietste gelijk naar Big bazar winkel hoewel iets ver weg is van mij huis maar ik wil zo graag essie lakjes hebben dus ok dan….kring…kring…goes…goes…kring..kring… hi..hi… hieronder is mij essie aankopen. Een van hun heb ik al hier swatches gepost
 photo IMG_20130921_183703_zps27718cff.jpg
 photo IMG_20130917_100033_zpsa5ee2929.jpg
Na gespaard heb ik samsung tab 3 ‘8’ gekocht bij Saturn maar ik heb toch spijt dat niet ipad heb gekocht. Maar goed…ik geniet het wel van samsung tab3 en vooral Djess 😉 . De foto`s zijn helaas niet zo mooi, vind ik. Ik zie pixels achting. Jammer en eerlijk ben best nog niet zo fan android maar het moet wel. Wel handig want ik kan ook via tab TV kijken…yay..!

Nu wacht ik op volgende aankopen binnenkomen. 😀

Share
Previous Post Next Post

You may also like