Follow:

Shoplog : Wibra, C&A

Vorige week donderdag moesten wij naar tandarts dan maar gelijk naar het centrum. Graag wilde ik naar Wibra gaan maar before naar Wibra gingen wij even langs Media markt en of course keek ik naar Camera afdeling 😀 zo leuk om daar rond te kijken. Bij de Wibra en C&A heb ik aantal dingen gekocht. Kijk je mee

Wibra

Shopping
Wibra aankopen. Ik zag de magneten die ik al een tijdje zocht. Ik bestelde bijna op Aliexpress. Gelukkig ligt ze bij Wibra. En dan zie ik nog instrijkbaar naamlint. Ik weet het niet wat is dit maar het lijkt mij handig ding. aluminium draad die ik wat iets maken.

Shopping
Kleren voor Dejss in maat 134

C&A

Shopping
Bij C&A heb ik ook nog voor Djess gekocht in maat 134

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like