Follow:

Similasan Computer Oogdruppels

2020-Similasan-Computerdruppels3a Elke dag zit ik vaker en uren achter mijn computer/laptop. Grote kans dat je last van vermoeiende ogen krijg maar geen probleem wat Similasan heeft er een oplossing voor namelijk Similasan Computer Oogdruppels, de oogruppels speciaal voor ogen die regelmatig naar de scherm van de computer te staren. Lees je mee wat ik ervan vind.

2020-Similasan-Computerdruppels3aa Langdurig zit achter computer of laptop of telefoon scherm is een van de belangrijkste oorzaken van vermoeiende ogen maar er zijn meerdere omstandigheden die door vermoeiende ogen kunnen zorgen zoals bijvoorbeeld televisie kijken, geconcentreerd lezen, autorijden of het ervaren van stress. Dat komt vooral doordat je in deze situaties “vergeet” om voldoende te knipperen. Normaal gesproken knipperen we circa 20 keer per minuut met onze ogen. Maar wanneer we ons concentreren op een beeldscherm, boek of op de weg kan dat worden teruggebracht tot slechts 5 keer per minuut. Dit leidt vaak tot pijnlijke ogen omdat het oog onvoldoende wordt bevochtigd. Zo ontstaan vermoeide ogen, die vanwege het veelvuldig voorkomen onder beeldschermgebruikers ook wel computer ogen worden genoemd. Meer dan 50% van de computergebruikers heeft regelmatig last van computer ogen.

Te gebruiken bij vermoeide of geïrriteerde ogen door:
Computergebruik
Televisie kijken
Lezen of schrijven
Autorijden


Voordelen Similasan Computer Ogen oogdruppels:
Snel effect bij vermoeide en geïrriteerde ogen
Hydrateert en verfrist
3 maanden houdbaar na opening
Alleen de beste natuurlijke bestandsdelen
Je zicht blijft altijd helder
Eenvoudige druppelaar, te gebruiken zonder hulpmiddelen
Te gebruiken in combinatie met contactlenzen
Hoogwaardige Zwitserse kwaliteit

Tekst : similasan.com
2020-Similasan-Computerdruppels3aaaa SimilasanComputer ogen oogdruppels zit in een groene doos. Het product is door oogspecialisten ontwikkeld om vermoeiende ogen een aangename boost te geven. Hydrateren en verfrissen zijn twee belangrijke eigenschappen van deze natuurlijke oogdruppels. Bovendien zijn de druppels na opening drie maanden houdbaar zodat je er het gehele voorjaar plezier van hebt.

2020-Similasan-Computerdruppels3aaa Per ogen heb ik twee druppels gedaan. Mijn ogen zijn weer lekker hydrateren, verfrissen en gekalmerend krijgen. Echt een blijvertje voor mijn ogen. Similasan Computer Ogen is ook verkrijgbaar in een oogspray. Te koop bij de drogisterijen en op de website MySimilasan

Heb je ook last van vermoeiende ogen?

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like