Follow:

Sinterklaas pakjesmiddag & Snackpan XL van Kippie

Kippiepan XL
Zoals vorig jaar gaan wij dit jaar ook sinterklaasfeest vieren. Dit jaar vierden de sinterklaasfeest bij ons. Wat voor hapjes gaan wij voor sinterklaas middag? Het liefs hapjes die kant klaar, makkelijk en iedereen lust er van. De kippiepan van de kippie ziet er lekker uit en handig zo`n kante klaar hapjes. Dit lijkt mij hartstikke leuk, makkelijk en lekker voor Sinterklaas pakjes middag. Wij hebben er zin in en mijn zoon kan het niet wachten om snel het sinterklaasfeestje te vieren.

Sinterklaas 2018
Mijn zoon was ongeduldig en graag snel alles voor Sinterklaas klaar. Vroeg in de ochtend heb ik samen mijn zoon ons huis iets versierd met Sinterklaas thema, slingers opgehangen, tafel met Sinterklaas tafelkleed bedekt. De stoelen zijn klaar, de borden, vorkjes en de kippipan XL lagen al klaar op tafel. Eerst hebben wij gezellig kopje thee/kofie gedronken met gebakjes. Daarna is het tijd om cadeautjes uit te pakken. Eerste ronde was klaar. Het is tijd om kippie te eten voordat wij naar de tweede ronde het cadeautjes uitpakken.

Hapjes – Snackpan XL van Kippie

Kippiepan XL
Op de website Kippie zie je meer mogelijkheden o.a. kippiepannen, kippieboxen, kerstprodcuten en nog veel meer. Wij mochten een Snackpan XL met allerlei kiphapjes proberen. De snackpan XL is de populairste Kippiepan van kippie. Deze pan is gevuld met 90 hapjes : kluifjes, satéstokjes, balletjes, etc. De kiphapjes zitten in een aluminium schaal met een plastic deksel verpakt. Bij de winkel kreeg ik netjes uitleg over hoe het werkte. Het werkt is heel makkelijk. Je zet de schaal in de pan zonder plastic deksel. De anderenkant van de pan zit er een snoer voor in het stopcontact dus de kippetjes worden elektrisch verwarmd. Na ongeveer half uurtje worden gedeelte van de kiphapjes warm. Het belangrijk is dat je af en toe de kiphapjes omdraaien zodat alle kiphapjes allemaal goed warm. Tijdens wachten waren wij verder met cadeautjes uitdelen en uitpakken. Met hulp van een vleesstang of vorkje kan je de kiphapjes er het makkelijk uit. Het voorbereiden van de kipbuffet is dus super makkelijk.

Kippiepan XL
De kipballetjes en sate waren snel op. Ik at alle varianten, behalve sate die snel op is. Ik vind ze allemaal lekker vooral met de pittige saus. Wij eten de kiphapjes met stokbroodjes erbij. Alle kiphapjes waren allemaal op. Het is dus geslaagde kipbuffet. En ik merk dat 90 kiphapjes toch weinig waren voor ons. Voor de de elektrische pan betaal je de borg 15 euro en die je weer terug krijgt als je de pan terug komt brengen. Ook kun je ervoor kiezen om de pan thuis te houden voor volgende keer als je binnenkort de inhoud van een Kippiepan gaat bestellen. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Voor volgende keer zou ik wel graag maaltijd mihoen/nasi/bami in combinatie willen proberen. Ze zien er heerlijk uit. Lekker met verse chili/sambal en kroepoek erbij. Hmm lekker!

Binnenkort gaan wij kerstmiddag/avond samen gezellig vieren en ik denk dat de kippiepan/maaltijdpan een goed is. De kippiepannen bevatten kant en klare producten en er zijn in drie soorten : Hapjespannen, Maaltijdpannen en Vleespannen. Echt handig en ideaal voor iedere feestelijke gelegenheid. Check hier voor verkooppunten bij jou in de buurt.

Liefs,
Dhini

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.
Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like