Follow:

Some Herfst/Winter Parfums

Herfst Winter Parfums
Elke dag anders ruiken. Deze vijf parfums spuit ik hier en daar en wissel ik ze elke dag. Bijv. op maandag Cristobal Balenciaga en dinsdag Jlo Glow in the dark en zo gaat maar door. Gewoon wisselen per dag dus op maandag niet altijd Balenciaga zeg maar. als ik parfum kocht, wil ik in groot fles omdat ik niet wil dat snel op is maar nu denk ik andres. 15ml of 30ml is genoeg en als ik iets meer dan 50ml is de voldoende genoeg. 100ml vind ik toch veel te veel en soms wil ik snel op ha..ha… maar als echt dure parfum dan doe ik meestal heel erg zuinig te spuiten. Op dit moment draag ik deze vijf parfumes. Heerlijk sterkt geurtje met warm geurtje. Lekker voor dit weer. Daar je elke dag andere parfumes? Wat is jou favourite parfums op dit moment?

Herfst Winter Parfums
Balenciaga Cristobal Eau de Cristobal
Top Notes : Green fig, Bergamot
Middle Notes : Jasmine, Blue freesia
Base Notes : Sandalwood, Vanilla

Een paar jaar geleden kocht ik deze Balenciaga Cristobal parfum online in grotte flacon. Op mijn huid ruik de geur lekker naar zoet bloemig (niet te overheersen) en poederig met iets warm, classy geurtje. De geur is niet zo sterk maar wamr gevoel krijgen met dit weer.De parfum kan dagelijks spuiten.

Herfst Winter Parfums
Moschino Couture!


Top Notes : Mandarin, Bergamot, Pepper
Middle Notes : Yellow Poppy, Jasmine, Pomegranate Blossom, Poppy Seeds
Base Notes : Vanilla, Cedar, Benzoin

Toen ik deze parfum in de winkel spuitte (de tester), wilde ik hem kopen want de geur spreek me aan omdat ik hou van sterk en zwaar geurtje. En deze geur vind ik sterk genoeg. De dopje vind ik leuk met hart vormpje in goudkleurig. Op mijn huid ruik hem heerlijk naar

Herfst Winter Parfums
TPS Frosted Snow

De parfum stond al lang in mij kast. Ik spuit niet omdat ik niet hem op wilde maar nu toch tijd om hem te spuiten want ja zonde alleen in de kast te staan. Deze geur zelfgemaakte geur door Mia de eigenaresse TPS. Jammer dat haar webshop al lang stopt. Goed! Als je naar snow verlangt, ruikt maar deze geurtje. Fris met iets warm touch

Herfst Winter Parfums
Vivienne Westwoood Boudoir

Eerlijk kende ik deze merk nog niet maar ik was dapper om hem online te bestellen in best groot ml namelijk 75ml. Toen ik hem spuitte, ruik ik eerste was appart, ruikt naar iets oudewets. Best zwaar maar langzamer wen ik aan deze geurtje. Ik vind het toch lekker ruiken ondaks dat apartte geurtje is.

Herfst Winter Parfums
Jlo Glow after dark
Ik ben niet zo dol op JLo maar haar geuren vind ik heerlijk o.a. deze geurtje. Glow After Dark van Jennifer Lopez is heerlijk warm maar toch friss bloemige geurtje. Met accenten van litchi chinensis, meloen, passievrucht, mandarijn, witte kers, jasmijn, roos, roze pioen, oranjebloem, patchouli, musk en mos.

Herfst Winter Parfums
Ze zijn stuk voor stuk heerlijk geuren voor koude weertje. Wat zijn jullie favouriete winter geurtjes?

Check Deb`s site voor dag 11 uit onze nagellak adventskalender.

Share
Previous Post Next Post

You may also like