Follow:

SOXS.co Women Pink label

 photo 2016Soxs1bbbb_zpsqmkbeylu.jpg
Zoals jullie weten, heb ik altijd koude voeten vooral in de winter. Ik draag al gewone sokjes aan maar mijn voeten blijven nog koud. Als ik in de bed lig, moet ik nog sokjes aan, anders krijg mijn man mijn echt ijskoud voeten. Ja ik zoek warmte en meestal gelijk mijn voeten naar mijn man voeten aan. Brrr echt ijskoud zei mijn man. Hoe kan dat? Ja weet ik veel. Ik heb al dubbel sokjes aan. Met Soxs hoop ik dat mijn koude voeten minder koud of zou super fijn zijn warm krijgen. Ik ben benieuwd naarIn SOXS zit net zoveel liefde als in de sokken die je oma voor je breide, alleen kriebelen die van ons niet. Dat komt door de superzachte wol van Nieuw-Zeelandse schapen. SOXS zijn heerlijk warm, natuurlijk en duurzaam geproduceerd met respect voor het dier.
Brons : Soxs

 photo 2016Soxs1bb_zpsta5nmpi9.jpg
De Soxs zit in een leuk doos en die door brievenbus passen. De Soxs zit in een heel mooi verpakt met dun roze papier. En deze hippe heerlijke zachte warme sokken met een pink label.

 photo 2016Soxs1bbb_zpsqpwclocw.jpg
De soxs is best lang tot bijna mijn knie maar je kunt ze kort dragen zoals hieronder hoe ik ze dragen. Gemaakt uit 60% wol en 40% polyamide.

 photo 2016Soxs1aaaaaa_zpsqr9inbqd.jpg
Op beide zijkant zie je een roze label Soxs. Naast roze label, zijn er ook andere label kleurtjes : Orange, Mint, en Rood. De maat is allemaal een maat. Ik was bang dat de socks groot zou vallen maar ik hoef niet zorg te maken want de soxs gewoon draagbaar hoewel ze geen specifiek size hebben. Ze passen goed op mijn koude voeten, niet strak en niet te groot. Just perfect size, zacht en het prikt niet. Mijn voeten stuk warm krijgen. Heerlijk! Ik draag ze elke dag met of zonder gewone sokjes aan, wel wees voorzichtig als je deze Soxs dragen want ze glijden zo als je deze socks op de laminaat thuis rondlopen, bij mij in dit geval wel. Onderkant zitten geen anti slip stipjes. Wat cool is dat ik deze soxs ook te dragen in mijn schoenen.

 photo 2016Soxs1aaaaaaa_zpstewtk7jq.jpg
Ik ben heel erg blij mee en ik kan nu niet meer zonder deze hippe heerlijk zacht sokjes. Je kunt deze Hippe sokken op webshop Soxs te bestellen, prijs € 24.95. Ook voor je baby anti slip “Geitenwollen babysokjes met persoonlijke boodschap!” Wat leuk he als kraamcadeautje

Volg Soxs facebook om niets te missen

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. Dit artikel bevat een affiliate link. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like