Follow:

Splash (poging 1 en … :D )

Al lang wil ik zooooo graag splash fotografie en plons fotografie op foto`s zetten maar elke keer heb ik nog geen tijd voor. En kan Djess af en toe in eenjte spelen en tijdens deze foto`s maakten, helpte 😀 Djess mij af en toe of keek wat ik deed, vooral als goed gelukt dan spring ik zei…YES! :yay: :dance:

Op alle foto gebruik ik gewoon water uit de kraan en het was leuk om te doen en ben van plan om weer te maken. Met melk, cola, chocolade enzo.

De foto`s hieronder heb ik samen met myn man gewerkt en ik moet eerlijk zeggen…ik heb echt heleboel op foto`s gemaat 😀 en Arjo heeft 1 glaswijn kapot gemaakt met muntje gegooied :hihi: en ik moest elke keer de tafel droogmaken. Echt een hele klus, maar met een mooi resultaat. Kijk maar mee…

1ste pogingen..best goed gelukt toch! ik gebruik lettersnoepjes maar te licht dus niet zo splash


De volgende splash foto`s, hier gebruikte ik ijsklontjes en als jullie goed kunnen zien, love/heart bokeh . Deze foto`s heb ik zelf gemaakt met hulp Remote Controle want op die dag was op zijn werk.


Met welke programma gebruik je om splash op foto te maken?

Share
Previous Post Next Post

You may also like