Follow:

Star Filter testen in de nacht


Sinds tijdje heb ik een star Filter 8 in my bezit die ik via ebay heb gekocht. Natuurlijk wil ik testen en vooral in avond met genoeg lampje maar de laatste dagen regen en regen en wij hebben geen behoefte aan om in de avond naar buiten te gaan. Maar ik ben erg nieuwsgierig dus door de raam heb ik een paar foto`s geshoten in de avond toen regende. Natuurlijk heb ik niet alleen met nacht programma gebruiken maar ook met andere programma om te vergelijken maar ben vergeten welke programma heb gebruik?!

Hieronder zijn een paar resultaten met star filter 8Canon EOS 500D+50mm/1.8+Star Filter 8

De love bokeh heb gebruik deze en op zonnig dag kan je hier terug zien effect van star filter

Welke programma gebruik je om foto`s te maken in de avond/nacht?

Share
Previous Post Next Post

You may also like