Follow:

Stop of toch door?

Ik schrijf nu in NL.

Op dit moment ben ik nog steeds in de war en timide vanwege my eigen fout die ik heb gedaan (misschien jullie weten het al wat ik bedoel). Die fout voel ik me net als een slaan op my gezicht. Als op my gezicht kan ik wel vergeten maar diep in hart (huil dipe in hart) en hoofd..dat zal nooit vergeten wat heb ik stom gedaan. En dus daarom schrijf ik op my een paar artikels in my eigen taal Indonesia.

Ik heb aan myn lieve man gevraagd of misschien toch stoppen met my site. Myn lieve man is helemaal niet mee eens als ik die site stoppen (ik ook eigenlijk). Ik ook eigenlijk…want toen ik de eerste keer in Nederland kwam, wilde ik site hebben en dat heb ik tegen myn lieve man gezegd. En dus my site is net als my beste friend voor mij. Ik kan alles (nou niet alles hoor!) eruit gooien wat in my gedachte dans. Ik schrijf meestal alles in my agenda maar sinds ik eigen domain heb van myn lieve man als verjaardag cadeau..dhini.nl wordt niet als beste friend maar ook soort agenda zegmaar! En heb met plezier in my site schrijven (soms 2 posten per dag).

Maar nu..vanwege my stomme gedaan, scham ik erg en wil stoppen. De ene kant wil stoppen maar de andere kant wil ik verder (in de war). Of ik ga gewoon door my in my eigen taal of in engels (helaas is my engles heel erg slecht) en dus..ik weet het niet meer..!

Als Ik my site dit jaar stop, dan komt goed op tijd..eind jaar..stoppen! Ik ben trots met my site en met vol liefde heb ik veel genoeg geschreven afgelopen maanden. De posten zijn gevarierd van bedroefde posten tot blije posten.


Nu ga ff overnadenken..stopt of door?

Share
Previous Post Next Post

You may also like