Follow:

Te veel wat ik wil :D

Vanmorgen zijn wij naar centrum geweest met de bedoeling om moederdag cadeau te kopen maar ik heb geen idee wat hoeweel voor mij zelf want dit jaar vier ik voor 1ste keer moederdag :yes: :familie:
Eigenlijk wil ik iets bijzonder maar wat…geen flauw idee…wel leuke dingen in het centrum gezien maar raakte ik in de war met alle leuke spullen…want you know….ik wil zo veel hebben (hebberig he..! en dus daarom word in de war :rolloog: )

Eerlijk gezegd wil ik kreeg verassing van Djess met hulp van myn lieve man maar ja..wat? :lrolloog: Het is niet lastig eigenlijk maar wat ik wil meestal boven budget 😀 Ik wil dit..dat…enzo

Oja bij TBS heb ik tester white musk gespoten en ruikt echt lekker. Bijna gekocht 😀

Na Etos geweest dan ging ik naaar Douglas om Douglas waardebonnen die gisterenavond al uitgeprint in te ruilen met samples. Het was best druk daar maar gelukkig kon ik tussen en snel die waardebonnen naar de verkoper laten zien. Hieronder wat heb ik ontvangen :dance:

- Givency Very Irresistible, DKNY Pure, Tommy Hilfiger Woman, La Prairie Celluler Eye contour cream en Issey Miyake A scent (i.v.p. Blvgari - op is op)

Intertoys voor Djess wat leuks kopen. En dan langs V&D ff wat lunch en Djess BV natuurlijk :baby: Daar kocht ik bijna verwenpakket van Sabon. En ook kocht bijna Gamila olijfzeep bij Douglas (weer overslaan), niet makkelijk he zo veel wensen. Maar ben wel blij met al die samples :hihi:

Oja..Hebben jullie Douglas waardebonnen ingeruild?

Share
Previous Post Next Post

You may also like