Follow:

Tea Forte – uitzonderlijke thee, bijzondere prestatie, onvergetelijke belenis

Photobucket
Thee drinken dat drink ik dagelijks sinds ik in Nederland woon. Van`s ochtend tot `s avond. Van Tea Forte ontving ik heel leuke pakketje met daarin een kati cup bekertje, Thee wereld en winter thee.

Photobucket
Photobucket
KATI CUP – Prijs: € 15,00
Bron Tea Forte – Deze beker met geïntegreerde roestvrijstalen theefilter is ideaal om eenvoudig een heerlijke kop losse thee te zetten. Daarbij kan de Kati Cup ook worden gebruikt voor onze piramide infusers. De innovatieve dubbelwandige constructie houdt de thee warm en het zeefje is ergonomisch gevormd. Kati Cups zijn favoriet van Oprah Winfrey en o.a. gezien op tv bij GTST. Inhoud 0,35 liter.

In deze Katy Cup doos zitten er een lang en stevige beker met heel mooie Cherry blossom printen, de deksel en een theefilter. De theefilter is ideaal voor losse thee en de deksel ook zodat de losse goed in warm water gedumpt en daarna kan de theefilter erop staan. Handig zo`n setje. Het voelt niet warm hoewel de water net uit de waterkoker in de beker er doen dus daarom geen handvat/ear op de beker. Geen zorgen dus voor hete thee. Je kan hem gewoon direct goed vasthouden. En bovendien de thee blijft goed warm en je kan veel thee drinken met deze beker. Er zijn tien verschillende printen op de cup.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Loose Tea Single Steeps (A World of Teas) € 15,00
Deze handige en stijlvolle box bevat 15 zakjes, 3 van elke smaak. Zo ken je de wereld van elke landen door smaak van de thee. Hieronder kunt u zien de beschrijving van elke smaken.
Photobucket
Hieronder eenvoudige instructie en de ingrediënten van elke smaken
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Hierboven heb ik de Moroccan Mint thee in een Kati cup. Heerlijk thee! Trouwens heb ik alle thee van andere landen al gedronken en ik moet zeggen, ze hebben alle eigen specifiek geur en smaken. Eerlijk kan ik niet kiezen welke is mijn favoriet. Ik vind allemaal heerlijk thee.
Photobucket
Winter Spice Pyramid Duo € 4,75
Bron Tea Forte – The perfect stocking stuffer, or a thoughtful gift! Each charming Duo features two of our limited edition holiday teas in festive infuser wrappers: Harvest Apple Spice, Sweet Ginger Plum.
Photobucket
Heel erg leuk bedacht in zo`n pyramid vormpje en met tea blaadje als versier. Heel leuk! De kleur en de geur zijn ook verrassen. Echt perfect voor winter seizoen. Het is aparte smaak..echt verrassend. Ik kan niet echt goed beschrijven maar je kan de ingrediënten lezen. In dit geval is het heerlijk winter thee. Hier moet je jezelf echt proeven.

Tea Forte producten zijn heerlijk maar en ook heel mooie verpakkingen. Deze zijn geweldig als cadeautje voor je zelf, ouders, vriendiennen. Ze hebben allerlei leuke thee in hun assortimenten zoals Tea-Over-Ice, Loose Tea Canister en nog veel meer. Neem even Tea Forte webshop kijken zo ik zeggen. Klik hier voor verkoopadressen.

Een of meerdere producten uit dit review/swatches zijn toegezonden door een PR bureau en een bedrijf

Share
Previous Post Next Post

You may also like