Follow:

Tea tree & peppermint foot pack

Tea tree & Peeppermint foot pack
Al van plan dat ik aandacht aan voeten geef maar in praktijk mijn voeten krijg van mij altijd de minste verzorgen. Al een tijdje heb ik twee voetverzorging dan besloten een van twee gebruiken. Want ik wil mijn voeten niet alleen in de zomer maar ook nu lekker verwennen. Vandaag vertel ik je over een Foot Pack Tea tree & peppermint. Lees je mee


Tea tree & peppermint foot pack
Tea tree & Peeppermint foot pack
De foot mask zit in een sachet en wanneer je de sachet opent, vind je twee maskers in één. En je ruikt het gelijk naar mint en tea tree geurtje, heerlijk. Ik hou van mint geurtje. De buitenkant van de footpack is zachte plastik en de binnenkant er lag nog een soft dunne stofje en vochtig. In dit product bevat Shea butter, Ginkgo, Almond, Te Tree, Peppermint en Vitamine E. Na ongeveer 20-25 minuten je voeten in deze zakje, hoeft je niet je voeten af te wassen. Het voelt mijn voeten heerlijk zacht, verzorgen en warm door de peppermint.

Tea tree & Peeppermint foot pack
Ik ben tevreden met dit product. Mijn voeten zien er verzorgen uit en heerlijk geurtje heeft dit product. Ik kocht deze bij bigbazar of Action. Die twee winkel kan je dit product kopen. Prijs €2,29

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like