Follow:

Terugblik op 2020 en Happy New Year 2021

2020terugblik

Hoi..hoi…! Het zijn nu in 2021. OMG! Vorig jaar (klinkt net als een paar maanden geleden) was echt raar jaar. Hopelijk dit jaar kunnen wij weer normale jaar zoals familie bezoeken, verjaardagen, vakantie en nog andere leuke dingen. Vorig jaar heb ik niet zo vaak/dagelijks blogpost geplaatst, wel vloggen en soms ook niet dagelijks vloggen, wel video geplaatst maar dan niet dagvlog zeg maar. Meestal eind van het jaar plaats ik terugblik blogpost maar helaas geen tijd voor. Dus vandaag Terugblik blogpost 2020. Lees je mee

Persoonlijk

Helaas lukt mij niet meer om weekly snapshot of Project 365 en tegenwoordig gebruik ik deze titel My Week in Pictures te plaatsen. Wel ben ik actief fimpjes te maken en soms lukte het wel om dagelijks vlog en weekvlog te maken maar ik maak ik ook andere video zoals DIY, ASMR (goede microphone voor ASMR nodig) etc.

Nails

Dit jaar plaats ik niet meer Mani monday of gewone nagellak. Maar ik heb Wel aantal nieuwe collectie mogen ontvangen voor swatches. Dank u wel. Hopelijk ontvang ik nieuwe collectie van verschillende merken voor swatches. Ik heb er zin in

Dhini.nl

Dit jaar blog ik minder, helaas! maar kunnen jullie nog wel gevarieerd artikelen terug lezen op dhini.nl Wil je terug lezen, dat natuurlijk mag. Ik zet de link per maand JANUARI | FEBRUARI | MAART | APRIL | MEI | JUNI | JULI | AUGUST | SEPTEMBER | OKTOBER | NOVEMBER | DECEMBER

BEAUTY

Ook op beauty gebied heb ik minder blogpost geplaatst maar ik heb wel eigenlijk aantal producten van vorig jaar die nog niet geplaatst worden. Het moet nog gebeuren. Hopelijk lukt het wel dit jaar om blogpost te plaatsen. En op dit moment ben ik verslaafd aan parfum dus lees je wel af en toe parfum hier op dhini.nl. Ik ga niet alle link op rijtje zetten. Als jullie terug wilt lezen, klik gewoon hier beauty

Fashion

Fashion artikel kan ik gelukkig nog wel. Dan zie je op fashion friday.

Djess

Sinds vorig jaar heb ik minder over mijn zoon op blog geplaatst. Djess met dit dat en ook OOTD van Djess zie je niet meer hier op mij blogpost. Ik vind dat eigenlijk erg jammer maar tja… maar gelukkig kan ik nog wel af en toe op insta OOTD plaatsen.

YOUTUBE

VLOG
WEEKVLOG

LIFESTYLE

DIY en TIPS is ook minder te vinden op mij blog. Helaas! Maar op mij kanaal


SHOPLOG
Ik koop wel af en toe maar qua kleding wat minder, wel regelmatig langs Action. Voor kleding koop ik graag in de sale seizoen en meestal plaats ik in de dagelijks vlog of shoplog video.

GADGETS blog ik niet veel meer maar ik heb wel aantal gadgets en heel erg blij mee. Blogpost over gadgets was in 2019. OMG! dat is wel lang geleden. Wel unboxen gadgets tussendoor in de vlog

DAGJE UIT
Door virus Covid19 kunnen wij helaas geen dagje uit. Niet alleen wij maar ook hele wereld heb last van.
Maar gelukkig konden wij zomervakantie genoten op Zeeland.HOME heb ik aantal blogposten geschreven. Heel blij met de posters en graag meer posters aan de muur hangen. Meubels wishlist vooral de vloerkleed. Schoonmaakmiddelen

De rest kunnen jullie terug lezen als jullie wilt. Klik maar op de menu boven of de sidebare categorie/per maand.

2021-New-Years Hierbij wil ik jullie de bezoekers bedanken om mij site, youtube kanaal en sociaal media te bezoeken en te volgen. Namens ons en dhini.nl wens jullie allemaal schitteren in 2021 toe

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?
Share
Previous Post Next Post

You may also like