Follow:

Test Simple Sidebar Plugin

Ik heb de Simple Sidebar Plugin op myn lieve man site geprobeerd en het is gelukt, MAAR…! de probleem is, Ik wil dat op de sidebar zonder LINK, ARCHIEF, CATEGORIEEN enzo, gewoon Sub Menu EXTRA verder kan zelf toevoegen.

Je kan zien wat Ik bedeol. Klikt
Als je op EXTRA klikt, kan je zien in de sidebar SUB MENU EXTRA – Pencils Flags en – Smile.
Maar onderaan de Sub Menu staan de LINK, ARCHIEF enzo. Dit is niet wat Ik wil. Pffh Ik heb te veel eisen he!
Ik wil dit zonder dat en Ik wil dat zonder dit enzo… ezno.. . Ik word umup van.

Deze plugin heb ik op myn lieve man site al gedownload. En natuurlijk heb ook andere plugin gevonden maar nog niet gedownload of geupdate en geprobeerd. Hier zijn enkele plugin die lijkt me wel leuk en handig :
ILC Folding
Menubar
Multi-level Navigation

Lekker zonnetje vandaag dus lekker ervan genietan!

Liefs,

Share
Previous Post Next Post

You may also like