Follow:

Therme Zen White Lotus Body Butter


Een tijde terug heb ik deze body butter van mijn schoonzus Jeannet gekregen (artikel terug lezen) . Eerlijk heb ik nog geen van deze merk. Ik zie deze merk wel vaak tegen komen in de winkel maar ik koop nog nooit, geen idee waarom.
Mijn schoonzus zei… ik heb deze ook gebruik en ik vind het heerlijk body butter. Probeer maar eens! Natuurlijk ben ik erg nieuwsgierig van.


Na avonddouche bracht ik deze body butter meteen aan mijn lichaam. Het smeert heel makkelijk en trekt snel in. Niet plakkerig! Heel fijne body butter en de geur is zo heerlijk. De geur blijft redelijk hangen. Ik word verliefd op deze body butter. Ik smeer hem iedere dag …dag en avond…heerlijk! De verpakking zelf is simpel maar het is best mooi. Van deze merk Nu ben ik nieuwsgierig naar andere producten.

Welke producten van deze merk raad je mij aan?

Share
Previous Post Next Post

You may also like