Follow:

Tickledpinkscentsations haul binnen

Yay Ik heb gisteren mij tickledpinkscentsations (TPS) bestelling binnengekregen en ik ruik nu echt héérlijk. In super schattige zakjes en er 2 samples bijgekregen.
Eigenlijk heb ik 13 Mini misters besteld maar Ik heb 1 mini mister minder, ik weet het niet of de vooraad op is en ik denk dat de voorad op is. Ik heb email naar Mia gestuurd en kreeg antwoord dat ze heeft geen tijd om te informeren. In dit geval weet ik dat het op is.

Wat ik heb besteld wat op de foto staat:
– 13 mini misters 1 oz. in 1 Pink Sugar, 1 Crème Brûlée, 1 L de Lolita Lempicka, 1 Summer Love, 1 Butterfly Garden, 1 Vera Wang Princess, 1 Burberry Brit (zonder deze), 2 Twinkies, 2 Shimmering Pink en 2 Birthday Cake.
Shimmering Pink en Twinkies via Mascha`s review gelezen en dat is inderdaad… heerlijke geuren. Ik heb vandaag gespoten met Shimmering Pink en het ruikt heerlijk. I love it. :heart:
– 2 Body Mist 2 oz. in 1 Twinkies en 1 Shimmering Pink
– 1 Velvet Veil Body Lotion 1 oz. in Pink Sugar

En ik heb er 2 samples bijgekregen:
– 1 Klein potje zeepje in Puffed Cherries
– 1 kleine lotion in Cheese Cake en 1 pen.

Het zijn echt geweldige producten en ik ga hier heel snel weer bestellen.

Share
Previous Post Next Post

You may also like