Follow:

Today some pictures (bij ma en pa tuin)

Hi…! Gisteren schreef ik dat Djess bij o-ma en o-pa zal gaan en vandaag is de dag. Na ontbeten fietste ik richting ma en pa. Op de fiets zei Djess..ma, pa toe (naar oma en opa toe). Ja…mamma brengt jou naar oma en opa toe. De hele tocht richting ma-pa Djess dat zei. Djess heeft zin in en gelukkig is het weer droog vandaag. Dus ik kon hem met de fiets brengen. Aangekomen bij ma en pa, Hoep…Djess ging meteen naar binnen zonder kusje geven aan mij 🙁 Aduuuh..!

Snel terug naar huis, samen met pa Arjo schuur opruimen. Wij zijn wel best gedaan hoor! Want sommige dingen hebben wij weggooien en naar Kringloop brengen. Dan thuis schoonmaken. Arjo beneden en ik boven. Na gedoucht dan gingen wij eerst naar AH om broodjes en wat groenten te kopen. En dan richting ma-pa. Djess sliep lekker bij zijn oma en opa.

Altijd als ik bij ma en pa ben, maak ik altijd foto van hun tuin. En vandaag was prachtig weer, wel best koud wind vind ik maar ik kan wat foto`s maken :kamera:

Bedankt ma en pa voor oppassen.

Wat hebben jullie vandaag gedaan?
Untitled UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled

Share
Previous Post Next Post

You may also like