Follow:

Tonymoly Master Lab Serie

Tonymoly Master Lab Serie
Tonymoly presenteert de nieuwe maskerlijn Master Lab. Het Zuid-Koreaanse merk probeert altijd de huidige beautywetenschap een stapje voor te zijn. Zo volgt deze maskerlijn exact de contouren van je gezicht, wat garant staat voor optimale verzorging. De maskerlijn Master Lab bestaat uit acht maskers maar vandaag laat ik vijf aan jullie zien. Lees je mee

Tonymoly Master Lab Serie

Tony Moly MasterLab Mask
Tonymoly Master Lab Serie zit in een hetzelfde sachet maar elk mask heeft eigen kenmerk. Op de achterkant van de sachet vind je gebruiksaanwijzing en een ingrediëntenlijst. De Master Lab Sheet Masks zijn gemaakt van natuurlijke cellulose wat zorgt voor een optimale absorptie, er zit wel parfum in. Voor iedere huid heeft het Zuid-Koreaanse merk een passend masker, maar allemaal opgesteld vanuit technologische vernieuwingen in de beautywereld.

Tonymoly Master Lab Ceramide Sheet Mask

Tonymoly Master Lab Ceramide Sheet Mask
Op zoek naar een sterkere huid? Dan is ceramide datgene wat je direct resultaat geeft. Het extract zorgt ervoor dat je huid resistent wordt tegen schadelijke stoffen van buitenaf, doordat de huidbarrière in de hoornlaag versterkt wordt. En het natuurlijke proces van het vochtverlies van de huidcellen wordt tegengaan. De basis voor iedere dag en/of seizoensovergang!

Tonymoly Master Lab Snail Mucin Sheet Mask

Tonymoly Master Lab Serie
Waar veel mensen hun neus voor ophalen, is stiekem een eeuwenoud beautygeheim: slakkenslijm. De werking van dit slijm heeft een vaste plek veroverd in de cosmeticawereld, door de ijzersterke werking van het slakslijmfiltraat. De huid wordt versterkt, huidcellen opgebouwd en het anti-aging effect wordtin werking gezet door de intensieve huidregeneratie. Go snails!

Tonymoly Master Lab Collagen Sheet Mask

Tonymoly Master Lab Serie
Het gezichtsmaker dat gecreëerd is om de rijpere huid te voeden, met als hoofdtaak anti-aging. Het welbekende ingrediënt collageen dat rimpels tegengaat, is precies dat wat een rijpere huid nodig heeft. Na een heerlijk ontspanningsritueel voelt je huid als nieuw met meer elasticiteit.

Tonymoly Master Lab Hyaluronic Acid

Tonymoly Master Lab Serie
De meest effectieve bestrijder van rimpels is toch wel hyaluronzuur. Dit zorgt voor een gehydrateerde huid waar fijne lijntjes als sneeuw voor de zon verdwijnen en vocht in de huidstructuur wordt opgenomen. Een uiterst goed begin na een zware nacht.

Tonymoly Master Lab Centella Asiatica Sheet Mask

Tonymoly Master Lab Serie
Voor een huid die vaak onder stress staat door intensieve spanning is dit masker een ultieme uitkomst. Opgebouwd met de plantensoort centella, wat een eeuwenoud traditioneel Aziatisch ingrediënt is, geeft het verlichting aan de huidstructuur. Na het dragen van de Centella Asiatica Sheet Mask is je huid voelbaar meer ontspannenen komt het ook je gemoedstoestand ten goede.

TonyMoly Master Lab
Dit tissuemasker heeft genoeg vochtig. De formaat is niet te groot en niet te klein. Op je schone huid laat dit masker 20 m- 30 minuten intrekken. Na gebruik masseer ik de rest van het serum zacht rond mijn gezicht. Mijn gezicht voelt heerlijk zacht, soepel, verzorgend en gehydrateerde huid.

Tonymoly Master Lab Serie

Tony Moly MasterLab Mask
Het gezichtsmaker van TonyMoly Master Lab Sheet Maskers zien er leuk uit. Alle maskers laten 20 -30 minuten intrekken en de rest van het serum masseer je zacht rond je gezicht. In verleden heb ik al maskers van dit merk en het beviel me goed. Zo dit masker ook. Ik heb Tonymoly Master Lab Centella Asiatica Sheet Mask gebruik. Er zit Mijn huid voelt lekker verzorgend en gehydrateerd en het voelt mijn huid als herboren. Heerlijk ontspannend en lekker zacht aanvoelen. Het masker bevalt me heel erg goed. TonyMoly Master Lab Sheet Maskers kost €4,99 te koop o.a. bij de Bijenkorf en Boozyshop.nl

Welke masker kies je voor je huid?

Liefs,
Dhini


Alle tekst komt uit het persbericht, behalve de onderste tekst.

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like