Follow:

Transformers The Last Knight Power Cube Starter Pack

Transformer Power Cube
Dit jaar is er de nieuwste Transformers “The Last Knight Power Cube Starter Pack”. Deze Trasnformer komt het uit de nieuwste film The de Last Knight. Wat supergaaf is dat deze is tot het leven komt. Met de technologie breng je deze Transformers echt tot leven. Lees je mee

Transformer Power Cube
Transformers The Last Knight Power Cube Starter Pack bestaat uit een Transformers figuur (The Last Knight Power Cube figuur van 15 cm), de Allspark Tech Cube, een USB-laadsnoer en een Handleiding.

Transformer Power Cube
Het werkt is simpel, doe je de Power Cube in de borst van de figuur en voila… klaar!. Met de Power Cube is de figuur geactiveerd voor beweging-geactiveerde verlichting, geluiden en zinnetjes. Wat gaaf is dat de Power Cube op elk figuur kan geplaatst worden en herkent zelf het personage. Elke figuur heeft 20 unieke zinnen en geluidseffecten. Wij hebben dit ooit gezien toen wij op het event was. Daarnaast deze kan je deze van robot naar een truck veranderen. Het is dan ook wel heel erg gaaf dat hij in een paar seconden van robot in truck veranderd en dan nog met de geluiden en licht effecten. De truck maakt onder andere geluid wanneer het de bocht doorgaat, De robot praat en geeft verschillende kleuren af in zijn borst afhankelijk van wat je er mee doet.

Filmpje

Transformers The Last Knight Power Cube Starter Pack

Met beweging-geactiveerde verlichting, geluiden en zinnetjes
Transformer Power Cube
Deze technologische vernieuwing is een absolute primeur in de wereld van de actiefiguren. De Power Cube gaat na opladen erg lang mee. Met één Cube kun je alle Allspark Tech figuren activeren. Maar eerst moet je het starter pakket kopen om de Power cube te hebben. Deze Transformers is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, shop je ze in de winkels of online, kost €49,99. Leuk voor je kinderen of neefje of als cadeautje te geven.

Tip: Sinterklaas/Kerstcadeau

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. Dit artikel bevat een affiliate link. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like