Follow:

Trots op Djess

Vanmorgen bracht ik Djess naar peuterzaal. Zoals gewoonlijk liet Djess zijn bedroefde gezicht zien (thuis deed Djess dat..acteren) maar vandaag zonder tranen en zijn ogen naar de juffrouw keken, met de bedoeling dat Djess graag aandacht van de juffrouw als mamma weg is. De juffvrouw was nog bezig met andere dingen maar gelukkig is er een stagiair die naar Djess kwam en dan kon ik naar huis na een kusje op Djess wangen geven…love you…cinta!

Voor zekerheid mocht ik de juffrouw bellen of alles goed gaat met Djess. Om 10 uur belde ik de juffrouw en allemaal positief nieuws te horen. Het ging alles goed met Djess. Djess roept mijn naam niet zo vaak meer en gezellig met andere kinderen spelen. Zo tros ben ik op Djess toen dat hoorde. Ik stuurde meteen sms naar Djess`s pappa. Dus vandaag was Djess precies 2 uur @peuterzaal. Toen ik kwam hem ophalen…Djess zat appel te eten samen met andere kinderen. Ik riep zijn naam maar Djess bleef lekker zitten op zijn stoel tot de appel op is. Kusje geven/krijgen dan samen naar huis. Gewelding…lekker ding ben je Djess…pappa mamma love you

mamma..uvrouw…uvrouw…Djess wijs naar juffrouw. Dag…tot mandaag!
Untitled
Canon powershot A2200

Share
Previous Post Next Post

You may also like